Tim Douwsma trotse vader geworden van een zoontje

Zanger Tim Douwsma en zijn vriendin Elske zijn de trotse ouders geworden van zoontje Dez. Dat maakt de Friese hunk bekend via Instagram. ‘Wij zijn zooo trots’,  schrijft hij bij een kiekje waarop het mannetje op zijn borst ligt.

‘Mogen wij aan jullie voorstellen, onze zoon Dez Douwsma’, schrijft Tim trots. De kleine spruit is afgelopen nacht geboren en het mannetje en de moeder maken het goed. ‘Super trots op mijn vrouw! Wat een krijger. Dit gevoel is onbeschrijfelijk.’

Het is het eerste kindje voor Tim, die sinds de zomer van vorig jaar samen is met zijn jeugdliefde Elske. De twee kennen elkaar sinds hun zestiende, maar afgelopen jaar sloeg de vonk echt over. Elske speelde met haar zwangere buik een rolletje in de videoclip van Tims nummer Jij gaat met me mee. Tim noemde de video die opgenomen is op Curaçao daarom zijn meest dierbare ooit.

Volledig scherm
Tim Douwsma en Dez. © Instagram Tim Douwsma
  1. Warm onthaal voor koningspaar in snikheet India
    Video

    Warm onthaal voor konings­paar in snikheet India

    Koning Willem-Alexander heeft het nieuwe regeringstoestel vandaag zelf naar India gevlogen voor zijn vijfdaagse staatsbezoek, dat morgen begint. De vorst zette de Boeing 737 vanavond zelf aan de grond op het militaire gedeelte van het vliegveld van New Delhi. Na het taxiën was duidelijk zichtbaar dat de koning de cockpit verliet en zich in de cabine bij koningin Máxima voegde. Onderaan de vliegtuigtrap kreeg het paar bloemen op de rode loper en was er een korte Indiase trommel- en dansceremonie.