Volledig scherm
PREMIUM
© Netflix

‘Tokio’ over La Casa de Papel-gekte: Ik kan beter thuis blijven

Interview met de castBegonnen als televisieserie op een Spaanse zender werd La Casa de Papel dankzij Netflix een wereldwijd succes. ,,Waar ter wereld ik ook loop: overal hoor ik Tokio, Tokio, Tokio’’, zegt een van de overvallers, Úrsula Corberó.

Het gesprek gaat over voetbal, al minutenlang, in het hotelzaaltje aan de oostkant van Madrid. Niet verwonderlijk in deze stad, in dit land. Maar misschien wel in dit gezelschap. Aan het woord is Alba Flores – wereldwijd beter bekend als Nairobi, een van de hoofdrolspeelsters uit de hitserie La Casa de Papel. Het nieuwe, derde, seizoen is vanaf vrijdag te zien op Netflix en gevraagd naar de populariteit van de Spaanse productie begint Flores over het favoriete gespreksonderwerp onder Spanjaarden: futbol.

  1. Honderdplusser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Honderd­plus­ser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Gordon trekt voor zijn nieuwe programma 100 Jaar Jong opnieuw op met een groep ouderen, zo vertelde hij vanavond aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. De presentator gaat op zoek naar het geheim van honderdplussers die nog altijd jong van geest zijn. Voor de gelegenheid had hij Lenie (101) meegenomen naar de studio, die meteen een gooi deed naar de plek van 'tafeldame’, tot hilariteit van de kijker.