Volledig scherm
Steven Spielberg © Chris Pizzello/Invision/AP

Tom Hanks en Steven Spielberg komen met nieuwe Band of Brothers

Apple TV+ werkt aan een vervolg van de series Band of Brothers en The Pacific. De streamingdienst heeft Steven Spielberg en Tom Hanks, die in 2001 al onderdeel uitmaakten van Band of Brothers , weten te strikken voor hun nieuwe projecten. Dat meldt Variety.

Het vervolg op de serie Band of Brothers gaat Masters of the Air heten. In de nieuwe reeks komen waargebeurde verhalen van de bemanning van Amerikaanse bommenwerpers, die in de Tweede Wereldoorlog over Duitsland vlogen, aan bod.

Wanneer de serie, gebaseerd op het gelijknamige boek van Donald L. Miller, op Apple TV+ te zien zal zijn is nog niet bekend. Wel gaat de streamingdienst op 1 november de lucht in.

Band of Brothers werd vanaf 2001 uitgezonden op HBO. De serie sleepte diverse Emmy’s in de wacht en wist zelfs een Golden Globe te winnen. Ook opvolger The Pacific deed het goed bij het publiek. Destijds was acteur Damian Lewis te zien als een van de hoofdrolspelers.

  1. Warm onthaal voor koningspaar in snikheet India
    Video

    Warm onthaal voor konings­paar in snikheet India

    Koning Willem-Alexander heeft het nieuwe regeringstoestel vandaag zelf naar India gevlogen voor zijn vijfdaagse staatsbezoek, dat morgen begint. De vorst zette de Boeing 737 vanavond zelf aan de grond op het militaire gedeelte van het vliegveld van New Delhi. Na het taxiën was duidelijk zichtbaar dat de koning de cockpit verliet en zich in de cabine bij koningin Máxima voegde. Onderaan de vliegtuigtrap kreeg het paar bloemen op de rode loper en was er een korte Indiase trommel- en dansceremonie.