Volledig scherm
© AP

Topmodel Behati en Adam Levine verwachten tweede kindje

Zanger Adam Levine en model Behati Prinsloo verwachten hun tweede kindje. De 28-jarige Prinsloo plaatste een foto van haar bolle buikje op Instagram. Het stel kreeg in september 2016 hun eerste kind, dochter Dusty Rose.

,,Tweede ronde", schrijft Prinsloo onder een selfie voor de spiegel, waarop haar zwangere buik te zien is. Het Namibische supermodel en Maroon 5-zanger Adam Levine hebben sinds 2012 een relatie met elkaar. De twee trouwden in 2014.

Tijdens de onthulling van zijn ster op de Hollywood Walk of Fame in februari zei Levine dat het gezinsleven hem goed bevalt. ,,Ik heb een dochter, ik heb de mooiste vrouw van de wereld en ik ben een van de gelukkigste mensen die ooit leefde", zei de 38-jarige zanger destijds en voegde eraan toe dat hij al zijn geluk te danken had aan mensen die van hem houden.

Of de nieuwste telg van Levine en Prinsloo een jongetje of meisje is blijft nog even een raadsel, het stel wil er voorlopig niets over kwijt.

ROUND 2.....

Een foto die is geplaatst door null (@) op

  1. Broederliefde reageert op eerlijke en persoonlijke rapteksten

    Broederliefde reageert op eerlijke en persoonlijke rapteksten

    Vrijdag komt het album 'We Moeten Door' van Broederliefde uit. De rappers reageren in deze video op rapteksten die te horen zijn op het nieuwe album. De heren zijn naar eigen zeggen 'heel eerlijk' in de nummers. Vooral in Keskiednis, ofwel geschiedenis. Rapper Emms blik hier terug op een tijd van overwinningen en een slip. Met de slip doelt de rapper op de spreekkoren die hij anderhalf jaar geleden heeft geroepen. Hierdoor moest Broederliefde zich terugtrekken als ambassadeur van de vrede tijdens Bevrijdingsdag. ,,Natuurlijk erken ik daarin mijn fout die ik heb gemaakt''.