Harry de Winter.
Volledig scherm
Harry de Winter. © Malou van Breevoort

Tv-producent Harry de Winter lijdt aan asbestkanker: ‘Eigenlijk wil ik er nog niets van weten’

Televisieproducent Harry de Winter lijdt aan longvlieskanker, beter bekend als asbestkanker. De Winter (72) spreekt over zijn ziekte in een interview met Mezza, het zaterdagmagazine van deze krant en site.

 1. BNR zet video ‘snuivende’ Talitha Muusse in scène, Yvonne Coldeweijer trapt erin en deelt ‘juice’
  Met video's
  1

  BNR zet video ‘snuivende’ Talitha Muusse in scène, Yvonne Coldeweij­er trapt erin en deelt ‘juice’

  Yvonne Coldeweijer, die achter Nederlands bekendste juicekanaal Life of Yvonne zit, is in een journalistieke stunt getrapt van radiozender BNR. Die zette een video in scène waarin het leek alsof presentatrice Talitha Muusse cocaïne snoof op het toilet. Daarmee wilde de zender aantonen hoe juicekanalen te werk gaan en hoe makkelijk het is om via die weg onwaarheden te verspreiden.
 2. Short Round uit Indiana Jones and the Temple of Doom was decennia lang werkloos, tot nu

  Short Round uit Indiana Jones and the Temple of Doom was decennia lang werkloos, tot nu

  Hij produceerde naar eigen zeggen meer tranen in de laatste paar weken dan in de afgelopen twintig jaar bij elkaar. Ke Huy Quan uit het grandioze Everything Everywhere All At Once, nu te zien in de bioscoop, heeft het over tranen van geluk. Als klein jochie stal hij de show in twee films die bij veel mensen warm nostalgische gevoelens losmaken: Indiana Jones and the Temple of Doom en The Goonies. Quan kwam vervolgens decennia lang niet meer aan de bak als acteur.