Volledig scherm
Still uit The End of the F***ing World. © Netflix

Tweede seizoen The End of the F***ing World 5 november op Netflix

Goed nieuws voor fans van The End of the F***ing World. Het tweede seizoen is vanaf 5 november op Netflix te zien. Dat is vandaag bekendgemaakt op het officiële Twitter-account van de serie. 

I’m Alyssa. I'm nineteen. And I thought I’d already had the shittiest day of my life‘, valt er te lezen in de aankondiging op Twitter. Op de bijbehorende foto is hoofdrolspeelster Jessica Barden (Alyssa) te zien, gehuld in een witte jurk, in een restaurant. 

Fans van de serie kunnen nú al niet meer wachten tot de release van het tweede seizoen. ‘Eindelijk!’ en ‘OMG, dat werd tijd!’, is een greep uit de verschillende reacties.

James

Het tweede seizoen van The End of the F***ing World speelt zich twee jaar na de gebeurtenissen uit de eerste reeks af. De makers van de serie hebben het oorspronkelijke team bij elkaar weten te houden voor het tweede seizoen. Naast Charlie Covell zal ook Charles Forsman, de schrijver van het stripboek waarop de serie is gebaseerd, betrokken zijn bij het schrijven van het script.

Hoogstwaarschijnlijk zal het verhaal weer in het teken staan van James, gespeeld door Alex Lawther, en Alyssa, gespeeld door Jessica Barden. De twee besluiten samen weg te lopen van huis. James is ervan overtuigd dat hij een psychopaat is. Om dat zeker te weten heeft hij een plan gemaakt om Alyssa te vermoorden.

TEOTFW on Twitter

I'm Alyssa. I'm nineteen. And I thought I'd already had the shittest day of my life.