Mr. Frank Visser doet uitspraak is vanavond op SBS6 te zien.
Volledig scherm
Mr. Frank Visser doet uitspraak is vanavond op SBS6 te zien. © Frank de Roo

Vanavond (17 juni 2021) op tv: Mr. Frank Visser doet uitspraak en EK Voetbal: Nederland – Oostenrijk

Omdat we sinds corona kampioen bankhangen zijn, lees je dagelijks wat er te zien is op tv. Hieronder de kijktips voor donderdag 17 juni.

 1. Netflix verwijdert Fast and Furious 8 en 19 andere titels

  Netflix verwijdert Fast and Furious 8 en 19 andere titels

  Deze week gaat Fast and Furious 8 van Netflix af. De streamingdienst verwijdert nog 19 andere titels, dus kijk snel of jouw favoriete film of serie ertussen staat. Na de explosieve verwijdering van bijna alle Fast and Furious-delen was de achtste film de enige in de reeks die je nog via Netflix kon kijken. En dat terwijl F9 bijna in de bioscoop verschijnt. Als je de laatste film voor die tijd wil zien, moet dat dus in de hoogste versnelling.
 2. Is de Netflix-hit Fear Street inderdaad dé must-see van dit moment?
  MovieInsiders Podcast

  Is de Net­flix-hit Fear Street inderdaad dé must-see van dit moment?

  Iedereen heeft het momenteel over Fear Street: drie horrorfilms met één narratief (naar de boeken van Kippenvel-auteur R.L. Stine) die kort na elkaar op Netflix werden gelanceerd. Heel gek is dat niet. Gooi Stranger Things en Scream in een mixer en het resultaat zorgt geheid voor ontelbare clicks. Maar hoe terecht is de hype? Gudo en John gaan er uitgebreid over in discussie in deze aflevering van de wekelijkse filmpodcast MovieInsiders.