Vanuit de hele wereld reacties op Floor Jansens Phantom of the Opera

Floor Jansen en Henk Poort scoren op dit moment een dikke nummer 1-hit met The Phantom of The Opera, dat ze zaterdag samen zongen in de Beste Zangers. Niet alleen op iTunes scoren de twee, ook op YouTube is het clipje al bijna één miljoen keer bekeken en is het nummer trending. 

Floor Jansen maakt het allemaal van een afstandje mee. Op dit moment zit ze in Engeland voor een fotoshoot met haar band Nightwish. Terwijl ze onder handen wordt genomen door een kapster reageert ze op het plotselinge succes in haar vaderland. Er wordt gespeculeerd over een deelname aan het Songfestival en het loopt storm voor haar tour. ,,Het gebeurt allemaal tegelijk en dat is een ontzettend luxeprobleem.”

Henk Poort is druk met zijn soloshow, waarmee hij vanaf eind oktober op de planken staat. Zo zit hij vanavond bij Omroep Max om daar over te praten, maar echt promotie hoeft hij niet meer te doen. ,,Sinds de Beste Zangers is alles uitverkocht. Ik had nooit de ambitie om een bekende Nederlander te worden, maar dit is mooi meegenomen.”

  1. BBC bedolven onder de haatreacties na tv-show met mannelijk danspaar

    BBC bedolven onder de haatreac­ties na tv-show met mannelijk danspaar

    De BBC heeft bijna 200 brieven gekregen van kijkers die zich groen en geel ergerden aan het optreden van twee dansende mannen in het populaire tv-programma Strictly Come Dancing, een variant van Dancing With The Stars. Volgens de Britse omroep, die eens per twee weken het aantal schriftelijke reacties op programma's en de aard daarvan naar buiten brengt, stond in het merendeel van de ‘homofobe’ klaagepistels dat de intieme dans van Johannes Radebe en Graziano Di Prima ‘aanstootgevend’ was.