Volop aandacht voor jarige prinses Amalia op tv

VideoOp televisie wordt volop aandacht besteed aan prinses Amalia die morgen haar achttiende verjaardag viert. Op Net 5 is vanavond de documentaire Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon te zien. De AvroTros komt een dag later op NPO 1 met de special Amalia 18 jaar.

 1. Nieuw op Videoland in februari: The Good Doctor, Mr. & Mrs. Smith en De Bachelor
  KIJKTIPS

  Nieuw op Videoland in februari: The Good Doctor, Mr. & Mrs. Smith en De Bachelor

  Goed nieuws voor fans van De Bachelor! Het populaire programma van Videoland komt in februari met een gloednieuw seizoen waarin StukTV-presentator Thomas van der Vlugt het avontuur aangaat opzoek naar de liefde. Niet alleen fans van De Bachelor hebben iets om naar uit te kijken, Videoland komt aankomende maand met nog meer films en nieuwe seizoenen van veelbekeken series. Hieronder lees je meer over wat je in februari op Videoland kunt verwachten.
 2. Deze tien ‘Koningskinderen’ worden dinsdag 18 jaar, net als prinses Amalia: ‘Ze wordt een goede koningin voor ons’
  Play
  PREMIUM
  Video

  Deze tien ‘Konings­kin­de­ren’ worden dinsdag 18 jaar, net als prinses Amalia: ‘Ze wordt een goede koningin voor ons’

  Ze kennen elkaar niet, maar ook weer wel, dankzij die ene dag: hun geboortedag. Net als prinses Amalia worden Julian, Cynthia, Michelle, Lars, Arthur, Desiree, Lonneke, Stephan, Iris en Jordy dinsdag 18 jaar. De Stentor volgt deze ‘Koningskinderen’ al sinds hun geboorte. Aan de vooravond van hun verjaardag brengen we ze samen. ,,Ik ben trots op Amalia.”