Arie Ribbens
Volledig scherm
Arie Ribbens © ANP Kippa

Zanger Arie Ribbens op 84-jarige leeftijd overleden

1937-2021Zanger Arie Ribbens (84), bekend van nummers als Brabantse nachten zijn lang en Polonaise Hollandaise is vandaag overleden. Dat heeft zijn platenmaatschappij DFM gemeld. Hij kampte al lange tijd met gezondheidsproblemen. Zo had hij longkanker, nierproblemen, een gebroken heup en vasculaire dementie.

1 reactie

  • Herman

    2 maanden geleden
    Ik heb Arie Ribbens een maal mogen ontmoeten en ik meen mij te herinneren dat dat bij de de Aldi in ulsen in Duitsland was, en hij kwam over als iemand waar je al jaren contact mee had terwijl ik hem voor het eerst in mijn leven ontmoete. Wij willen zijn vrouw condoleren en haar heel veel sterkte toewensen met dit grote verlies van haar man. Herman en Dineke Blokvoord
  1. PVV zet zaak over uitspraken Özcan Akyol in VI Vandaag niet door

    PVV zet zaak over uitspraken Özcan Akyol in VI Vandaag niet door

    De PVV zet de zaak tegen Özcan Akyol over zijn uitspraken in VI Vandaag - over het ontnemen van stemrecht bij mensen met een moslimachtergrond - niet door. De partij eiste dat de AD-columnist zijn uitspraken binnen vijf dagen zou rectificeren en gaf aan anders te overwegen naar de rechter te stappen. Maar advocaat Geert-Jan Knoops, die de brief naar Akyol verstuurde, heeft geen verder instructies gekregen, bevestigt hij aan deze site.