Volledig scherm
De Franse zanger en acteur Patrick Bruel wordt beschuldigd van seksueel misbruik. Justitie is een onderzoek naar hem gestart, liet de officier van justitie weten aan persbureau AFP. © EPA

Zanger Patrick Bruel beschuldigd van seksueel misbruik

De Franse zanger en acteur Patrick Bruel wordt door een masseuse beschuldigd van seksueel misbruik. De aanklager is een onderzoek naar hem gestart, liet de officier van justitie weten.

De masseuse stapte in de Zuid-Franse stad Perpignan naar de politie. Bruel zou in juli tijdens een massage over de schreef zijn gegaan.

Het is niet de eerste aanklacht aan het adres van de 60-jarige zanger. Er loopt al een onderzoek naar hem vanwege beschuldigingen van seksuele intimidatie bij een andere masseuse. Bruel ontkent de aantijgingen in die zaak. Zijn advocaat zei nog niet op de hoogte te zijn van de nieuwe aanklacht.

  1. Warm onthaal voor koningspaar in snikheet India
    Video

    Warm onthaal voor konings­paar in snikheet India

    Koning Willem-Alexander heeft het nieuwe regeringstoestel vandaag zelf naar India gevlogen voor zijn vijfdaagse staatsbezoek, dat morgen begint. De vorst zette de Boeing 737 vanavond zelf aan de grond op het militaire gedeelte van het vliegveld van New Delhi. Na het taxiën was duidelijk zichtbaar dat de koning de cockpit verliet en zich in de cabine bij koningin Máxima voegde. Onderaan de vliegtuigtrap kreeg het paar bloemen op de rode loper en was er een korte Indiase trommel- en dansceremonie.