1. Uitslagen en verslagen volleybal: Opnieuw tiebreakverlies voor Set-Up'65, eerste winst voor mannen Apollo 8
  PREMIUM

  Uitslagen en verslagen volleybal: Opnieuw tiebreak­ver­lies voor Set-Up'65, eerste winst voor mannen Apollo 8

  ENSCHEDE - Met de aangekondigde coronamaatregelen lijkt het volleybal in de topdivisie en de lagere competities de komende weken stil te liggen. De mannen van Apollo 8 boekten nog net voor de avondlockdown hun eerste overwinning van het seizoen. Eredivisionist Set-Up'65 was ook dicht bij de eerste zege, maar voor de derde keer dit seizoen ging het mis in de tiebreak.
 1. Uitslagen en verslagen hockey: Almelo verslaat verrassend de koploper, winterstop komt ongelegen voor Bully
  PREMIUM

  Uitslagen en verslagen hockey: Almelo verslaat verrassend de koploper, winterstop komt ongelegen voor Bully

  De vrouwen van Almelo verloren vorige week nog van nummer laatst PW, dit weekend versloegen ze verrassend koploper Kromhouters. Bully zette de goede flow door en heeft nog geen zin in de winterstop. De mannen van Bully rekenden op drie punten, maar moesten genoegen nemen met een gelijkspel. De Enschedese derby PW - Drienerlo eindigde in 1-0. Twente won overtuigend van Soest.
 2. Uitslagen en verslagen volleybal: Apollo 8 snel klaar met ‘tussendoortje’, derbyzeges voor Krekkers en Harambee
  PREMIUM
  update

  Uitslagen en verslagen volleybal: Apollo 8 snel klaar met ‘tussen­door­tje’, derbyzeges voor Krekkers en Harambee

  Ook in het volleybal gingen dit weekend meerdere wedstrijden niet door vanwege coronaperikelen. De Ootmarsumse eredivisionist Lammerink Installatiegroep Set-Up’65 kwam wel in actie, maar ging kansloos onderuit op bezoek bij regerend landskampioen Sliedrecht Sport. Het Bornse Apollo 8 won wel, in eigen huis was het met 3-0 te sterk voor VCN. Daarnaast waren er derbyzeges voor de vrouwen van Krekkers en de mannen van Harambee.