Jur Schroder is sinds een paar weken terug bij Uitsmijters en droeg mede bij aan de spectaculaire zege op lijstaanvoerder Lokomotief.
Volledig scherm
PREMIUM
Jur Schroder is sinds een paar weken terug bij Uitsmijters en droeg mede bij aan de spectaculaire zege op lijstaanvoerder Lokomotief. © Reinier van Willigen

Basketbal: Jolly Jumpers in slotfase onderuit tegen Grasshoppers, mannen Uitsmijters verslaan koploper

Eredivisionist Jolly Jumpers heeft de zege tegen Binnenland geen vervolg kunnen geven. In Tubbergen was Grasshoppers, de nummer twee van de ranglijst, in de slotfase net iets slimmer. De mannen van Uitsmijters zorgden voor een verrassing door Lokomotief, koploper in de promotiedivisie, te verslaan.

  1. Basketbal: winst voor mannen en vrouwen Uitsmijters, play-offs steeds dichterbij voor beide teams
    PREMIUM

    Basketbal: winst voor mannen en vrouwen Uitsmij­ters, play-offs steeds dichterbij voor beide teams

    De mannen van Uitsmijters liggen op koers voor de nacompetitie in de promotiedivisie. De Almelose ploeg verstevigde de derde positie door een afgetekende overwinning op Scylla. De vrouwen van Uitsmijters hebben die Final Four van de promo ook nog in zicht. Maar in die competitie zijn de verschillen uiterst klein. Door de winst op hekkensluiter Lokomotief hoeft de ploeg van coach Leroy Williams zich in elke geval geen zorgen meer te maken over degradatie.
    Nijverdal, Borne, Hengelo, Enschede, Haaksbergen, Tubbergen, Almelo