Stefan Boermans (links) en Yorick de Groot behaalden onlangs in Gstaad hun eerste grote toernooizege. Dankzij de goede resultaten van de laatste tijd zijn ze volgende maand tijdens het EK als vijfde geplaatst.
Volledig scherm
Stefan Boermans (links) en Yorick de Groot behaalden onlangs in Gstaad hun eerste grote toernooizege. Dankzij de goede resultaten van de laatste tijd zijn ze volgende maand tijdens het EK als vijfde geplaatst. © Privé

Beachvolleyballer Stefan Boermans als vijfde geplaatst op EK

BORNE - Beachvolleyballers Stefan Boermans (uit Borne) en zijn partner Yorick de Groot weten wie hun tegenstanders zijn tijdens het Europees kampioenschap beachvolleybal, dat van 11 tot en met 15 augustus wordt gehouden in Wenen. 

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.