Borhave-speelster Bernice Hesselink wordt tegengewerkt door onder andere Ugne Slavenaite.
Volledig scherm
PREMIUM
Borhave-speelster Bernice Hesselink wordt tegengewerkt door onder andere Ugne Slavenaite. © Orangepictures

Borhave is DSVD voorbij

handbalBORNE - Na zes minuten spelen gaf het scorebord een stand van 4-1 in het voordeel van DSVD aan. Een gevoel van ongeloof maakte zich meester van sporthal ’t Wooldrik: ‘Gaat DSVD hier vandaag voor een stunt zorgen?’ Het antwoord kwam even snel als resoluut. Met zes treffers op rij counterde Borhave naar een 7-4 voorsprong, pakte het de wedstrijd in een ijzeren greep en troefde het DSVD af op alle fronten: 33-21. 

 1. Zandhappende zandhazen op de ‘verzuurberg’, Gorsselse endurorijder Bokslag mist bij ONK-aftrap de zege
  PREMIUM

  Zandhappen­de zandhazen op de ‘verzuur­berg’, Gorsselse endurorij­der Bokslag mist bij ON­K-af­trap de zege

  Bij de eerste etappe in het Open Nederlands Kampioenschap enduro kregen de motorcrossers liefst vier keer de steile en iconische Zuurberg voor de kiezen. De Gorsselse titelkandidaat Mike Bokslag startte zaterdagochtend uitstekend op de ‘verzuurberg’, maar zijn voorsprong verdampte in de race van dik tweehonderd kilometer vervolgens als sneeuw voor de zon. De Larense meervoudig ONK-winnaar Mark Wassink reed op het karakteristieke circuit niet meer zo hard als voorheen.
  Holten
 2. Basketbal: Jolly Jumpers onderuit bij koploper, uitzege voor mannen en vrouwen Uitsmijters, kampioenschap vrouwen Tonego’65
  PREMIUM

  Basketbal: Jolly Jumpers onderuit bij koploper, uitzege voor mannen en vrouwen Uitsmij­ters, kampioen­schap vrouwen Tonego’65

  Jolly Jumpers maakte het koploper Den Helder lastig, maar scoorde te weinig om te kunnen stunten. De mannen en vrouwen van Uitsmijters liggen op koers voor een plek in de play-offs en de de vrouwen van Tonego’65 werd drie speelronden voor het einde van de competitie al kampioen in de tweede klasse.
  Nijverdal, Borne, Hengelo, Enschede, Haaksbergen, Tubbergen, Almelo