Volledig scherm
Podium dag 1

BS-Racing Team pakt dubbel podium in België

AUTOSPORTRIJSSEN - Het Rijssense BS-Racing Team heeft tijdens de Zolder Superprix zijn eerste dubbele podium van 2018 weten te bemachtigen. Waar het team beide races moest aanvangen vanaf plaats 4 en op zondag zelfs te maken kreeg met 15 resultaatseconden, wisten zij zowel een bokaal voor de eerste als de tweede plaats mee naar huis te nemen.

Al weken werd er keihard gewerkt om de auto in perfecte staat te krijgen en zelfs op zaterdag, na de eerste race, werd er tot na middernacht doorgesleuteld door de monteurs. Ondanks de warmte (32 graden) hield iedereen het hoofd koel en konden er prachtige rondetijden worden neergezet. Coureurs Marcel van de Maat en Peter Schreurs wisten dat er mogelijkheden lagen in Zolder, daar zij hier al eerder op het podium hebben gestaan.

Volledig scherm

Stijgende lijn vasthouden

''Uiteraard zijn we zeer in onze nopjes met een overwinning en een tweede plaats'', reageert Suzanne Esman namens BS-Racing Team. ''Nu is er maar één doel: deze stijgende lijn vast houden en weer twee podiumplaatsen proberen te pakken tijdens de DTM op Zandvoort op 14 en 15 juli.''

Volledig scherm