Stevo-trainster Laura Gruben wil haar jonge ploeg niet te veel druk op leggen, maar weet dat haar team toe is aan handbal op divisieniveau.
Volledig scherm
PREMIUM
Stevo-trainster Laura Gruben wil haar jonge ploeg niet te veel druk op leggen, maar weet dat haar team toe is aan handbal op divisieniveau. © Lenneke Lingmont

De toekomst lacht de ambitieuze handbalsters van Stevo uit Geesteren toe

GEESTEREN - De handbalsters van Stevo zijn sterk aan het seizoen begonnen. Trainster Laura Gruben (41) hoopt dat die start de opmaat is naar meer.

 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.
 2. Uitslagen en verslagen hockey: vrouwen Bully bezwijken niet bij de koploper, mannen EHV knokken zich naar een punt
  PREMIUM

  Uitslagen en verslagen hockey: vrouwen Bully bezwijken niet bij de koploper, mannen EHV knokken zich naar een punt

  De meeste hockeyers moesten deze zondag wennen aan de warmte. De vrouwen van Bully hadden er geen last van: zij speelden ijzersterk tegen Nijmegen. De Oldenzalers wisten de kampioen een punt af te snoepen. De mannen van EHV en Twente hadden een zware wedstrijd, waar ze telkens op achterstand kwamen en weer moesten terugvechten.
  Goor, Oldenzaal, Hengelo, Enschede, Haaksbergen, Almelo