Lars Gottemaker was aanvankelijk de grote animator van Het Ravijn, maar werd uiteindelijk de schlemiel door twee strafworpen te missen.
Volledig scherm
Lars Gottemaker was aanvankelijk de grote animator van Het Ravijn, maar werd uiteindelijk de schlemiel door twee strafworpen te missen. © SCS/Soenar Chamid

Domper voor Ravijn na verlies in strafworpenserie

WATERPOLO - EDE - De mannen van Het Ravijn hadden de halve finales van de strijd om de landstitel binnen handbereik, maar moeten nog een keer aan de bak om dat doel te bereiken. De tweede wedstrijd in de kwartfinales tegen Polar Bears was een ware thriller en werd na strafworpen verloren: 14-13. Zondag volgt de derde en beslissende wedstrijd in Nijverdal, aanvang 15.00 uur.

  1. Tex Town Tigers hofleverancier Oranje op EK

    Tex Town Tigers hofleveran­cier Oranje op EK

    SOFTBAL - ENSCHEDE - Met zes speelsters is Tex Town Tigers hofleverancier van het Nederlands team dat eind juni op jacht gaat naar de Europese titel. Bondscoach Ferenc Jongejan heeft Annemiek Jansen, Britt Vonk, Ginger de Weert, Lindsey Meadows, Lizzy Clarijs en Dinet Oosting geselecteerd voor het team dat onder de naam Team Kingdom of the Netherlands uitkomt op het EK in Italië. Ook de Enschedese Laura Wissink, die speelt voor Quick Amersfoort, behoort tot de selectie.