Ed van Alem
Volledig scherm
© Ed van Alem

DOS'46 te sterk voor Twentse korfbalteams

KORFBALENSCHEDE - Diverse Twentse korfbalclubs zijn inmiddels in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Afgelopen weekeinde was er een mooie uitdaging voor overgangsklasser Amicitia en eersteklasser Rigtersbleek. Beide teams namen het in een vriendschappelijke partij op tegen DOS'46 uit Nijeveen.

 1. Waterpolozusjes Noa en Luna de Vries terug bij Het Ravijn: ‘Ik heb het spelletje meer gemist dan ik had verwacht’

  Waterpolo­zus­jes Noa en Luna de Vries terug bij Het Ravijn: ‘Ik heb het spelletje meer gemist dan ik had verwacht’

  NIJVERAL - De zussen Noa en Luna de Vries keren komend seizoen terug bij Het Ravijn. Noa speelde afgelopen seizoen in Hongarije, Luna heeft vanwege haar studie twee jaar niet gespeeld. De zusjes De Vries vormen de eerste versterking voor de Nijverdalse eredivisionist, die wel wat aanvulling kan gebruiken, nadat de routiniers Lieke Schokker en Charlotte Coes zijn gestopt.
 2. Uitslagen en verslagen waterpolo: Het Ravijn wint in thriller van UZSC en plaatst zich voor halve finales play-offs om landstitel
  PREMIUM

  Uitslagen en verslagen waterpolo: Het Ravijn wint in thriller van UZSC en plaatst zich voor halve finales play-offs om landstitel

  De mannen van Het Ravijn zijn doorgedrongen tot de halve finales van de strijd om het landskampioenschap. Na de 12-9 zege in Nijverdal won Het Ravijn ook het tweede duel tegen UZSC. In een ware thriller nam Het Ravijn de noodzakelijke strafworpen net iets beter: 5-4. Na de reguliere speeltijd was de stand nog in evenwicht: 10-10. In de halve finales ontmoet Het Ravijn de winnaar van de tweestrijd tussen De Zaan en Amersfoort. Na twee duels is die stand in evenwicht: 1-1.