Carlijn ter Laak uit Enschede is een van de atleten die traint bij het regionale trainingscentrum Atletiek Oost.
Volledig scherm
Carlijn ter Laak uit Enschede is een van de atleten die traint bij het regionale trainingscentrum Atletiek Oost. © Reinier van Willigen

‘Enschede’ door KNAU aangewezen als regionaal trainingscentrum

ENSCHEDE - De Koninklijke Nederlandse Atletiekunie (KNAU) heeft het regionaal trainingscentrum Atletiek Oost nu officieel erkend. Het samenwerkingsverband bestond al twee jaar. 

 1. Uitslagen en verslagen hockey: weer tegentreffer in laatste seconde voor vrouwen Bully, mannen 
EHV besluiteloos in de cirkel
  PREMIUM

  Uitslagen en verslagen hockey: weer tegentref­fer in laatste seconde voor vrouwen Bully, mannen EHV besluite­loos in de cirkel

  De winterstop komt er bijna aan. Sommige teams speelden hun laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft, anderen moeten volgende week nog een keer. De vrouwen van Bully kregen weer in de laatste seconden een doelpunt tegen, waardoor ze maar een punt kregen in plaats van drie. De mannen van EHV hebben nog steeds moeite met afwerken en verloren ruim van Athena. In Almelo waren er twee spannende derby’s tussen de vrouwen en mannen van Almelo en Twente.
 2. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”