Amical (zwart tenue) en Jugglers speelden twee seizoenen geleden nog tegen elkaar in de eerste klasse van het district Oost. Beide clubs hebben met succes promotie aangevraagd al zijn ze niet bij elkaar in de poule ingedeeld.
Volledig scherm
Amical (zwart tenue) en Jugglers speelden twee seizoenen geleden nog tegen elkaar in de eerste klasse van het district Oost. Beide clubs hebben met succes promotie aangevraagd al zijn ze niet bij elkaar in de poule ingedeeld. © Reinier van Willigen

Enschedese clubs Amical en Jugglers samen naar de tweede divisie

BASKETBAL - Voor het nieuwe seizoen zijn er twee Twentse clubs op landelijk niveau bijgekomen. Het Enschedese Jugglers gaat op zoek naar vergane glorie in de tweede divisie, plaatsgenoot Amical is nieuw op dat niveau. De basketbalcompetitie begint voor een groot deel van de clubs komend weekeinde, de rest volgt een week later.

  1. Volleybal: Apollo wint ook van Voltena, mannen Set-Up’65 soeverein naar winst in topper
    PREMIUM

    Volleybal: Apollo wint ook van Voltena, mannen Set-Up’65 soeverein naar winst in topper

    Apollo 8 is in vorm in de slotfase van de reguliere competitie. Ook tegen Voltena kwam de Bornse eredivisionist amper in de problemen. In de topdivisie won Krekkers de derby tegen Rivo, terwijl in de tweede divisie Gemini te sterk was voor Longa’59. Bij de mannen verloor Webton na een serie van vijf gewonnen duels weer eens en trok Set-Up’65 aan het langste eind in de topper tegen Apollo 8.