Volledig scherm
Rochelle Wopereis (12) verruilde afgelopen zomer Eurosped voor het Finse LP Kangasala, maar het avontuur bleek van korte duur. © Andre Weening

Fins avontuur voor Wopereis alweer voorbij

volleybalENSCHEDE – Het Finse avontuur van Rochelle Wopereis is van korte duur gebleken. De spelverdeelster tekende onlangs bij LP Kangasala, maar inmiddels is de 24-jarige volleybalster uit Lichtenvoorde alweer op zoek naar een nieuwe club.

Een maand geleden reisde Wopereis af naar Finland voor haar avontuur bij Kangasala. Maar tot haar eigen verbazing werd deze week haar contract ontbonden. Inmiddels is de spelverdeelster weer in Nederland. Haar management laat via Facebook weten dat ze op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging.

Wopereis speelde de afgelopen vier seizoenen voor Eurosped. In haar eerste seizoen bij de club won ze de beker en in haar tweede jaar de supercup. De afgelopen twee seizoenen was ze aanvoerster van de Vroomshoopse formatie.

  1. Sanne Wevers rekent op WK-deelname: ‘Blij dat ik weer mee kan doen’

    Sanne Wevers rekent op WK-deelname: ‘Blij dat ik weer mee kan doen’

    Kan Sanne Wevers zich voorstellen dat bondscoach Gerben Wiersma haar niet meeneemt naar de WK in Stuttgart? Na enige bedenktijd klinkt het volmondig: ‘Nee.’ ,,Ik moest er even over nadenken. Ik hoop dat ik meer waarde heb voor het team dan alleen de toestellen die ik turn. Ik denk dat we ook een bepaald ervaringsteam naar de WK moeten sturen’’, zei Wevers na haar eerste wedstrijd sinds de WK van Doha, november vorig jaar.