Het BS Racing Team werd in de eerste race op het circuit van Zolder tweede.
Volledig scherm
Het BS Racing Team werd in de eerste race op het circuit van Zolder tweede. © BS Racing Team

Goede prestatie BS Racing team in België

HEUSDEN-ZOLDER - Het Rijssense BS Racing Team zaterdag heeft in de eerste race in de Super Challenge een goede prestatie geleverd. De coureurs Marcel van de Maat en Peter Schreurs werden op het Belgische circuit van Zolder tweede.

De coureurs, die reden met de BMW M3 E46 , waren tevreden over hun prestatie tijdens de eerste race op zaterdag. ,,We mochten als tweede starten en kwamen redelijk weg bij de start. Het duurde slechts twee rondjes voordat we de eerste plek hadden veroverd," aldus het het team, die verder tevreden was over het vervolg van de race. 

Autopech
Ook na de pitstop bleef BS Racing Team op de eerste plaats staan. ,,Helaas is er een leiding stuk gelopen, waardoor we veel last kregen van onderstuur en dus het racen erg lastig werd in de laatste rondes. Daardoor konden we het gevecht om de eerste plaats net niet winnen." In de laatste ronde werd het team ingehaald. ,,Toch mogen we absoluut niet klagen, want als tweede finishen is een prachtig resultaat en biedt zeker kansen voor morgen." Morgen is de volgende race, waar het team weer als tweede mag starten.