Een beeld uit een eerdere ontmoeting tussen de twee Twentse handbaleredivisionisten, Borhave en DSVD. Het treffen van zaterdagavond zal plaatsvinden in een lege sporthal, omdat publiek nog steeds niet welkom is.
Volledig scherm
Een beeld uit een eerdere ontmoeting tussen de twee Twentse handbaleredivisionisten, Borhave en DSVD. Het treffen van zaterdagavond zal plaatsvinden in een lege sporthal, omdat publiek nog steeds niet welkom is. © Orange Pictures

Herstart met degradatiekraker in het handbal

ENSCHEDE - Voor de topsportteams zit de kerstvakantie er op. De herstart van de competities op het hoogste niveau gaat gepaard met een heuse degradatiekraker in het handbal.

  1. De snelste Oldenzaler en schaatsers met drie kruisjes: deze Tukkers schaatsten de Elfstedentocht van ‘97
    PREMIUM
    25 jaar na de tocht van '97

    De snelste Oldenzaler en schaatsers met drie kruisjes: deze Tukkers schaatsten de Elfsteden­tocht van ‘97

    Op 4 januari 2022 is het precies 25 jaar geleden dat de laatste Elfstedentocht werd verreden. ‘It giet oan!’, klonken destijds de verlossende woorden. De historische tocht werd gewonnen door Henk Angenent (net voor Erik Hulzebosch) en Klasina Seinstra. Een oproep aan Twentenaren die de tocht zelf hebben geschaatst werd massaal beantwoord door tientallen schaatsers uit deze regio. Dit zijn hun verhalen.