Het hoogtepunt voor Lars Gottemaker (links): het winnen van de nationale titel met Het Ravijn. Hier houdt hij de schaal hoog met broer Rob.
Volledig scherm
PREMIUM
Het hoogtepunt voor Lars Gottemaker (links): het winnen van de nationale titel met Het Ravijn. Hier houdt hij de schaal hoog met broer Rob. © Orange Pictures

Na 20 jaar zit waterpolocarrière van Lars Gottemaker er ineens op: ‘Titel met Het Ravijn toch allermooiste’

NIJVERDAL - Plotseling was de beslissing er: Lars Gottemaker stopt als speler van de hoofdmacht van Het Ravijn. Na twintig seizoenen zit de waterpolocarrière van het boegbeeld van de Nijverdalse club erop. „Spelen in de Australische zee en bovenop de berg in Barcelona was gaaf, maar de landstitel met Het Ravijn het allermooiste.”

  1. Volleybal: Apollo 8 wint topper van koploper, Eurosped kansloos onderuit tegen Sliedrecht, derbyzege voor Set-Up’65
    PREMIUM
    update

    Volleybal: Apollo 8 wint topper van koploper, Eurosped kansloos onderuit tegen Sliedrecht, derbyzege voor Set-Up’65

    Er viel weinig op af te dingen. Met overtuigend spel legden de vrouwen van Apollo 8 koploper Utrecht over de knie. De Bornse vrouwen zijn de Domstedelingen daardoor tot op één punt genaderd in de eredivisie. Op datzelfde niveau ging Eurosped met 3-0 onderuit tegen Sliedrecht Sport. In de lagere competities won Set-Up'65 de derby tegen Rivo, terwijl Webton Hengelo de competitie hervatte met een 3-0 zege op Reflex.