Volledig scherm
Deze meiden van TON wonnen zaterdag de Nederlandse Kampioenschappen Teams. © TON

Nederlands kampioen TON wordt gehuldigd

ALMELO - De turnsters van Klaverblad TON Almelo, die zaterdag goed pakten op de Nederlandse Kampioenschappen Teams, worden aankomende dinsdag vanaf 18.00 uur gehuldigd. Dit vindt plaats in de turnhal van de IISPA in Almelo. 

De winnaressen zijn Marieke van Egmond (Nijverdal), Astrid de Zeeuw (Borne), Laura de Witt, Vera Jonker en Sara van Disseldorp. Een score van 146.484 was voldoende voor de winst. Voorzitter Han Kuipers: ,,We zijn hartstikke trots op de inspanning die de meiden geleverd hebben. Dit bevestigt dat we op de goede weg zijn richting de Olympische Spelen." Kuipers doelt op de Olympische Spelen in Tokyo over twee jaar. ,,Om dit te bereiken moet er nog veel gebeuren, maar ik denk dat een paar meiden in staat zijn daaraan mee te doen."

  1. In beeld: lopen, fietsen en schaatsen bij Winter Triatlon Twente

    In beeld: lopen, fietsen en schaatsen bij Winter Triatlon Twente

    ENSCHEDE/HENGELO - Eerst de longen uit je lijf lopen, daarna flink trappen op de fietspedalen en als afsluiter schaatsen. Dit deden honderden deelnemers zaterdag in en rondom IJsbaan Twente in Enschede, tijdens de tiende editie van Winter Triatlon Twente. Het Nederlands Kampioenschap was voor individuele deelnemers die meededen aan de kwart triatlon, geen dertig maar twintig kilometer schaatsen. Geniet hieronder na aan de hand van prachtige foto's van onze fotograaf Lars Smook.