Peter Schulting (VolkerWessels) komt als eerste over de streep in de tweede etappe van Olympia’s Tour, bovenop de VAM-berg in Wijster.
Volledig scherm
PREMIUM
Peter Schulting (VolkerWessels) komt als eerste over de streep in de tweede etappe van Olympia’s Tour, bovenop de VAM-berg in Wijster. © Sportfoto.nl

Olympia’s Tour-ritwinnaar Peter Schulting uit Hellendoorn: ‘Deze zege komt in mijn top 3’

WIJSTER - Het was alweer een tijd geleden dat Peter Schulting als eerste over de streep kwam. Vier jaar geleden, om precies te zijn. Vrijdag was het eindelijk weer eens zover: de 34-jarige coureur uit Hellendoorn won in het shirt van VolkerWessels de tweede etappe van Olympia’s Tour.

  1. Waterpolozusjes Noa en Luna de Vries terug bij Het Ravijn: ‘Ik heb het spelletje meer gemist dan ik had verwacht’

    Waterpolo­zus­jes Noa en Luna de Vries terug bij Het Ravijn: ‘Ik heb het spelletje meer gemist dan ik had verwacht’

    NIJVERAL - De zussen Noa en Luna de Vries keren komend seizoen terug bij Het Ravijn. Noa speelde afgelopen seizoen in Hongarije, Luna heeft vanwege haar studie twee jaar niet gespeeld. De zusjes De Vries vormen de eerste versterking voor de Nijverdalse eredivisionist, die wel wat aanvulling kan gebruiken, nadat de routiniers Lieke Schokker en Charlotte Coes zijn gestopt.
  2. Vijf olympisch kampioenen naar Hengelo voor FBK Games

    Vijf olympisch kampioenen naar Hengelo voor FBK Games

    HENGELO - Atletiekgala FBK Games pronkt dit jaar met de komst van vijf olympisch kampioenen. Sifan Hassan laat weliswaar verstek gaan op de 41e editie van de wedstrijd in Hengelo, maar met de Duitse verspringster Milaika Mihambo, de Canadese sprinter André de Grasse, de Zweedse polsstokhoogspringer Armand Duplantis, de Keniaanse middenafstandloopster Faith Kipyegon en de Oegandese specialiste op de steeplechase Peruth Chemutai is olympisch goud ruim vertegenwoordigd.