Volledig scherm
Archieffoto © Toma Tudor

Podiumplaats voor Klein Kromhof bij Motorcross in Emmen

EMMEN - Ceriel Klein Kromhof is zondag als derde geëindigd op de Dutch Masters of Motocross in Emmen. De motorcrosser uit Daarlerveen was daardoor de beste Tukker in MX1-klasse. Klein Kromhof eindigde in beide manches als derde. De kans op een podiumplaats in het Nederlands kampioenschap, met nog een wedstrijd te gaan, is echter klein. Klein Kromhof staat vijfde.

Dat ligt voor Rick Satink heel anders. De Hengeloër Rick Satink eindigde weliswaar als zesde in het dagklassement, maar staat vierde in het algemeen klassement. De achterstand op nummer drie Kevin Wouts bedraagt slechts een punt.
Dominique Tijhuis-Trutmans reed een relatief anonieme wedstrijd. De Hengeloër eindigde op de voorlaatste, dertigste plek.

Rick Elzinga
Rick Elzinga uit Zenderen eindigde in de 125cc-klasse als derde in het dagklassement, na een vierde plaats in de eerste manche en een zesde notering in het tweede bedrijf. Elzinga strijdt met een vijfde tussennotering en slechts negen punten achterstand op de nummer drie nog steeds voor een plek op het podium in het algemeen klassement.

De vijfde en laatste wedstrijd in de Dutch Masters of Motocross is volgende week in Halle.