Volledig scherm
. © WW

Socials | Aitor on tour, Siri is de beste, Wout Weghorst en de koe en speedy Zekhnini

In deze wekelijkse rubriek worden alle interessante, bijzondere en komische social media-updates van de sporters uit onze regio verzameld. In deze editie Aitor on tour, Siri is de beste, Wout Weghorst en de koe en speedy Zekhnini.

Aitor on tour

In het verleden bleek al dat Aitor op vrije dagen graag Nederland ontdekt. Dit keer was het Utrecht, waar hij een bezoek aan bracht.

Wat een avond, wat een team

Robin Pröpper blikt aan de hand van een aantal foto's nog een keer terug op de Twentse derby. De overwinning heeft indruk gemaakt.

Siri is de beste

Voormalig FC Twente-keepster Siri van Veenendaal is verkozen tot beste keepster ter wereld door de FIFA. Daar sta je dan, op het grote podium, niet helemaal haar plek vertelde ze dinsdagochtend op de radio.

Wout Weghorst en de koe

Het zijn de knalgele laarzen die de aandacht trekken. Wout Weghorst kennen we op voetbalschoenen, maar voor deze gelegenheid waren die ingewisseld voor passender schoeisel.

Speedy Zekhnini

Snel, sneller, snelst, Zekhnini, zoiets lijkt volgens de Noor het juiste rijtje te zijn. De makers an het computerspel FIFA denken er net iets anders over en schatten de snelheid van de aanvaller naar zijn mening verkeerd in.