Volledig scherm
. © Aitor

Socials | Hoogma terug, Ramos in rood, Aitor geeft het voorbeeld en Shanice gaat survivallen

In deze wekelijkse rubriek worden alle interessante, bijzondere en komische social media-updates van de sporters uit onze regio verzameld. In deze editie Hoogma terug, Ramos in rood, Aitor geeft het voorbeeld en Shanice gaat survivallen. 

Hoogma terug in Holland

Na zijn vertrek bij Heracles was het even stil rondom Justin Hoogma. Hij is terug in Nederland, nu bij FC Utrecht. 

Ramos in rood

Wie alleen naar de clubkleur kijkt zou denken dat Rafael Ramos nog ‘gewoon’ bij FC Twente speelt. Ramos vertrok in Enschede en heeft bij het Portugese CD Santa Clara een nieuwe club gevonden. 

Aitor geeft het goede voorbeeld

Wanneer je deze foto post, dan moet het wel goed zitten tussen jou en de club. Aitor laat zien zich prima te voelen bij FC Twente.

Shanice gaat ervoor

Tijdens de voorbereiding kiezen clubs soms voor afwijkende invulling van de training. De vrouwen van Olympique Lyonnais kozen met een survivalrun voor een heel bijzonder trainingsprogramma.

Hengelman bij Ajax

Nick Hengelman in een Ajax shirt, opzienbarend. Dat het Ajax Cape Town betreft zorgt ervoor dat de doelman heel wat zal gaan zien en beleven.

  1. Turnster Van Disseldorp van TON Almelo krijgt 'olympisch voorproefje' in Tokio
    PREMIUM

    Turnster Van Disseldorp van TON Almelo krijgt 'olym­pisch voorproef­je' in Tokio

    Sara van Disseldorp dacht het in haar eerste jaar als senior allemaal wel even rustig aan te doen. Van 'rustig aan' was echter geen sprake. De 16-jarige turnster Klaverblad TON Almelo werd opgenomen in de WK-trajectselectie en afgelopen weekend turnde ze in het Duitse Cottbus haar allereerste World Cup. Als kers op de taart vertrekt de turnster uit Vierakker volgende week naar Tokio voor een trainingsstage met Oranje.