Volledig scherm
. © Bruno Uvini

Socials | Kleine Uvini, gym regels, herstel van Wout Droste en spelletjes met Theo Janssen

In deze wekelijkse rubriek worden alle interessante, bijzondere en komische social media-updates van de sporters uit onze regio verzameld. In deze editie Kleine Uvini, gym regels, herstel van Wout Droste en spelletjes met Theo Janssen

Kleine Uvini

Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden dat Bruno Uvini in de verdediging van FC Twente speelde. De tijd heeft ook niet stilgestaan. Inmiddels is er een kleine man in het leven van de Braziliaan, genaamd Matteo.

Wout op weg naar herstel

Een foto die je als voetballer liever niet van jezelf ziet. Voor Wout Droste is het de eerste stap op de weg terug. Nog een lange weg te gaan, maar de verdediger knokt zich zeker terug.

Spelletjes met Theo

Vervelende taken verdelen kun je op diverse manieren doen. Dit is de Theo Janssen methode. Eentje waar bijna alle spelers plezier aan beleven. En de andere, die mag deze week klusjes doen.

Gym Rules

Overal zijn regels nodig, zo ook in de fitnessruimte van FC Twente. De meeste zijn vrij logisch, maar nummer 10 is een bijzondere. Toch is het misschien ook wel de meest logische van allemaal.