Volledig scherm
. © Brondeel

Socials | Waterval, babynieuws, traphekjes en op de fiets

In deze wekelijkse rubriek worden alle interessante en komische social media-updates van de sporters uit onze regio verzameld. In deze editie waterval, babynieuws, traphekjes en op de fiets

Waterval

Jorn Brondeel is op Bali. Daar vind je onder andere deze indrukwekkende waterval.

Babynieuws

Voetbalster Sherida Spitse en haar vrouw Jolien van der Tuin verwachten hun tweede kind.

“Nog even een mooi nieuwtje voordat we naar Frankrijk vertrekken”, schrijft Spitse, die dinsdag met de Oranjevrouwen naar Frankrijk gaat voor het WK, bij een serie foto’s op Instagram. “Geeft ons energie.”

Aitor op grote hoogte

Aitor en zijn partner genieten van een prachtig uitzicht.

Traphekje Tankink stijl

Wanneer je kind standaard traphekjes en afscheidingswandjes omver loopt alsof ze er niet staan, moet er een rigoureuze oplossing komen lijkt Bram Tankink gedacht te hebben. Er wordt al druk getest of deze muur wel babyproof is.

Shanice op de fiets

Nog even en Shanice van de Sanden hoopt te schitteren op het WK Vrouwenvoetbal. Hier was ze nog gewoon op de fiets.

  1. Oldenzaalse Jill Roord maakt hattrick bij thuisdebuut voor Arsenal

    Oldenzaal­se Jill Roord maakt hattrick bij thuisde­buut voor Arsenal

    De laatste jaren was er in Nederland regelmatig discussie of Jill Roord (22) en Daniëlle van de Donk (28) wel samen op een middenveld konden. Arsenal-coach Joe Montemurro laat de twee Oranje-internationals gewoon samenspelen op het middenveld en met succes: mede dankzij drie goals van uitblinker Roord won Arsenal vanmiddag met 6-0 van Tottenham Hotspur. ,,Ik heb die discussie altijd bullshit gevonden”, zei Roord.