Aafje van Baal (archieffoto) begint zaterdag aan haar twaalfde seizoen bij Tex Town Tigers. „We maken een heel serieuze kans op het winnen van de titel.”
Volledig scherm
PREMIUM
Aafje van Baal (archieffoto) begint zaterdag aan haar twaalfde seizoen bij Tex Town Tigers. „We maken een heel serieuze kans op het winnen van de titel.” © Reinier van Willigen

Softbalsters uit Enschede hebben zelf geld moeten verzamelen voor verplichte coronatesten

ENSCHEDE - Voor de speelsters van Tex Town Tigers gaat zaterdag de nieuwe competitie in de hoofdklasse van start. Dat ging niet zonder slag of stoot, want de softbalsters hebben zelf geld moeten verzamelen om aan de verplichte coronatesten te kunnen voldoen. Aafje van Baal legt uit hoe het zit.

  1. Tex Town Tigers hofleverancier Oranje op EK

    Tex Town Tigers hofleveran­cier Oranje op EK

    SOFTBAL - ENSCHEDE - Met zes speelsters is Tex Town Tigers hofleverancier van het Nederlands team dat eind juni op jacht gaat naar de Europese titel. Bondscoach Ferenc Jongejan heeft Annemiek Jansen, Britt Vonk, Ginger de Weert, Lindsey Meadows, Lizzy Clarijs en Dinet Oosting geselecteerd voor het team dat onder de naam Team Kingdom of the Netherlands uitkomt op het EK in Italië. Ook de Enschedese Laura Wissink, die speelt voor Quick Amersfoort, behoort tot de selectie.