Stoeten is alweer terug bij Eurosped TVT

ALMELO – Volleybalster Jeanine Stoeten is onverwacht teruggekeerd bij de Almelose eredivisionist Eurosped TVT en kwam woensdagavond een nieuw contract overeen.

De Hengelose midspeelster was afgelopen zomer vertrokken naar aartsrivaal Irmato Weert. Maar het lucratieve contract zoals het haar was voorgehouden, bleek afgelopen week opeens niks meer waard.

Stoeten: „Ik had al meerdere keren gevraagd waar het contract bleef en waar ik zou gaan wonen. Maar op de eerste trainingsdag vorige week, kregen we te horen dat er een fors tekort was en dat we allemaal sterk verminderde contracten zouden krijgen. Nou, toen was ik behoorlijk kwaad. Ze hebben me gewoon onder valse voorwendselen gelokt. Ik ben dezelfde dag nog weer naar huis gereden en ben er ook niet teruggeweest.”

Deze week trainde ze al weer mee met Eurosped TVT, woensdagavond bereikte ze een akkoord met het bestuur.

In onze krant van donderdag een uitgebreid verhaal over het gerenoveerde Eurosped TVT en hoe het met het overschot (de ploeg heeft nu 13 speelsters) omgaat. Ook: het begin van de oefencampagnes van de andere volleybaleredivisionisten Set-Up’65 en Rivo (mannen).

Tubantia gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement