Gertjan ter Harmsel verruilt Krekkers na dit seizoen voor WVC Volley.
Volledig scherm
Gertjan ter Harmsel verruilt Krekkers na dit seizoen voor WVC Volley. © Robin Hilberink

Ter Harmsel gaat aan de slag bij WVC Volley

WIERDEN - Gertjan ter Harmsel is met ingang van volgend seizoen trainer van eerstedivisionist WVC Volley uit Wierden. Hij komt over van Krekkers.

 1. Basketbal: Jolly Jumpers geeft derde plek uit handen, eindelijk weer zege vrouwen Uitsmijters
  PREMIUM

  Basketbal: Jolly Jumpers geeft derde plek uit handen, eindelijk weer zege vrouwen Uitsmij­ters

  Jolly Jumpers had de derde plek in de Elite A van de eredivisie veilig kunnen stellen, maar door het verlies in eigen huis tegen Triple Threat eindigt de Tubbergse formatie hoogstwaarschijnlijk als vierde. Na vijf nederlagen op rij stonden de vrouwen van Uitsmijters eindelijk weer aan de goede kant van de score. Cangeroes werd met het kleinst mogelijke verschil verslagen. Bij de mannen verslikte Uitsmijters zich in Attacus en boekte Jugglers een waardevolle zege in Groningen.
  Nijverdal, Borne, Hengelo, Enschede, Haaksbergen, Tubbergen, Almelo
 2. Uitslagen en verslagen handbal: Nederlagen voor ZVBB'21 en Olympia, gelijkspel bij RSC-WHC
  PREMIUM

  Uitslagen en verslagen handbal: Nederlagen voor ZVBB'21 en Olympia, gelijkspel bij RSC-WHC

  Handbal - ZVBB'21 heeft zaterdagavond in eigen huis verloren van E&O (20-26). Een niveau lager, in de tweede tweede divisie, leed ook Olympia een thuisnederlaag. Het tweede team van DSVD won met 17-29. In de hoofdklasse eindigde het duel tussen RSC en WHC in een gelijkspel (20-20).
  Deurningen, Glanerbrug, Zenderen, Hengevelde, Borne, Bornerbroek, Oldenzaal, Hengelo, Bentelo, Langeveen, Albergen, Geesteren, Overdinkel, Rossum, Zieuwent