Volledig scherm
Gertjan ter Harmsel verruilt Rivo voor SSS. © Lars Smook

Ter Harmsel volgt Van den Noort naar SSS

RIJSSEN/BARNEVELD – Gertjan ter Harmsel vervolgt zijn carrière bij SSS in Barneveld. De spelverdeler komt over van Rivo Rijssen. Hij volgt daarmee het voorbeeld van Frank van den Noort die enkele weken geleden al de overstap naar SSS maakte.

Net als Van den Noort is ook Ter Harmsel een kind van Rivo. Vanuit de eigen jeugd brak hij door in het eerste team. Met de Rijssense hoofdmacht maakte hij de opmars naar de eredivisie mee. Nu Rivo zich heeft teruggetrokken van het hoogste niveau, kiest de spelverdeler voor een nieuwe uitdaging.

Naast de successen in de Reggehal kende de 27-jarige Ter Harmsel ook een mindere periode bij Rivo; in zijn eerste seizoen in de eredivisie liep hij een beenbreuk op, nadat hij in een wedstrijd tegen Lycurgus verkeerd terecht kwam bij een blokkeeractie. Na een lange revalidatie keerde Ter Harmsel terug in de basis.

Nijeboer
Naast Ter Harmsel heeft ook Thijs Nijeboer een nieuwe club gevonden. De passer-loper gaat aan de slag bij het Duitse FC Schüttorf 09, dat uitkomt in de Tweede Bundesliga. Nijeboer speelde sinds 2014 voor Rivo.