Danielle ten Donkelaar was de meest opmerkelijke speler bij Tex Town Tigers. Ze sloeg i n twee wedstrijden vijf punten binnen en werd de winnende werpster in de eerste wedstrijd.
Volledig scherm
Danielle ten Donkelaar was de meest opmerkelijke speler bij Tex Town Tigers. Ze sloeg i n twee wedstrijden vijf punten binnen en werd de winnende werpster in de eerste wedstrijd. © Reinier van Willigen

Tex Town Tigers overtuigt bij Quick Amersfoort

SOFTBAL - AMERSFOORT - Tex Town Tigers kende een prima middag in Amersfoort. De Enschedese club hoefde in de twee wedstrijden bij Quick geen enkel tegenpunt te incasseren en reeg zelf de punten aaneen. Het resulteerde in twee zeges: 5-0 en 8-0. In de stand op de ranglijst blijft TTT tweede, maar de nummer drie Olympia staat er in verhouding beter voor.

  1. Uitslagen en verslagen handbal: Forse nederlaag voor DSVD, gelijkspel voor Borhave
    PREMIUM

    Uitslagen en verslagen handbal: Forse nederlaag voor DSVD, gelijkspel voor Borhave

    Zonder de aanwezigheid van trainer Jan Majoor verloor DSVD met ruime cijfers bij titelkandidaat Venlo (46-27). In Venlo kwam DSVD er geen moment aan te pas. De ploeg liet bij vlagen goede aanvallen zien, maar zal de winstpunten vooral tegen andere tegenstanders moeten halen. Borhave pakte in eigen huis het eerste competitiepunt van het seizoen. Tegen V&L werd met 23-23 gelijkgespeeld. De Tukkers vocht zich in de eerste divisie op karakter naar een gelijkspel tegen ZAP (25-25). Bentelo versloeg in de tweede divisie Lettele met 22-20.