Larry ten Voorde, hier op archiefbeeld, boekte zaterdag succes op zijn ‘thuiscircuit’ in Zandvoort.
Volledig scherm
Larry ten Voorde, hier op archiefbeeld, boekte zaterdag succes op zijn ‘thuiscircuit’ in Zandvoort. © Frans Nikkels

Thuiszege voor Larry ten Voorde: snelste op Zandvoort

ZANDVOORT - Larry ten Voorde heeft zaterdag een thuiszege op Circuit Zandvoort geboekt. Daardoor heeft de Twentse coureur zijn leidende positie in het kampioenschap van de Porsche Carrera Cup Duitsland verstevigd. Zondag finishte Ten Voorde als vijfde. Ayhancan Güven won deze tweede race op Zandvoort.

 1. Uitslagen en verslagen handbal: Nederlagen voor ZVBB'21 en Olympia, gelijkspel bij RSC-WHC
  PREMIUM

  Uitslagen en verslagen handbal: Nederlagen voor ZVBB'21 en Olympia, gelijkspel bij RSC-WHC

  Handbal - ZVBB'21 heeft zaterdagavond in eigen huis verloren van E&O (20-26). Een niveau lager, in de tweede tweede divisie, leed ook Olympia een thuisnederlaag. Het tweede team van DSVD won met 17-29. In de hoofdklasse eindigde het duel tussen RSC en WHC in een gelijkspel (20-20).
  Deurningen, Glanerbrug, Zenderen, Hengevelde, Borne, Bornerbroek, Oldenzaal, Hengelo, Bentelo, Langeveen, Albergen, Geesteren, Overdinkel, Rossum, Zieuwent
 2. Zandhappende zandhazen op de ‘verzuurberg’, Gorsselse endurorijder Bokslag mist bij ONK-aftrap de zege
  PREMIUM

  Zandhappen­de zandhazen op de ‘verzuur­berg’, Gorsselse endurorij­der Bokslag mist bij ON­K-af­trap de zege

  Bij de eerste etappe in het Open Nederlands Kampioenschap enduro kregen de motorcrossers liefst vier keer de steile en iconische Zuurberg voor de kiezen. De Gorsselse titelkandidaat Mike Bokslag startte zaterdagochtend uitstekend op de ‘verzuurberg’, maar zijn voorsprong verdampte in de race van dik tweehonderd kilometer vervolgens als sneeuw voor de zon. De Larense meervoudig ONK-winnaar Mark Wassink reed op het karakteristieke circuit niet meer zo hard als voorheen.
  Holten