Time Out'75 komt in de maand oktober niet in actie.
Volledig scherm
Time Out'75 komt in de maand oktober niet in actie. © Orangepictures

Time Out’75 uit Diepenheim schrapt tot 1 november alle wedstrijden

DIEPENHEIM – De volleyballers van Time Out’75, uitkomend in de derde divisie A, komen tot 1 november niet in actie. Het bestuur van de club heeft vanwege het coronavirus besloten alle wedstrijden - zowel uit als thuis - en trainingen uit te stellen.

 1. ‘Albergen, a very relaxed place’, zegt autocoureur Bent Viscaal tegen internationale autosportfederatie FIA

  ‘Albergen, a very relaxed place’, zegt autocou­reur Bent Viscaal tegen internatio­na­le autosport­fe­de­ra­tie FIA

  ALBERGEN - Met een klinkende overwinning op het snelle circuit van Silverstone in Engeland heeft autocoureur Bent Viscaal deze zomer naam gemaakt in de Formule 3. De internationale autosportfederatie FIA heeft op haar website een kort interview met Viscaal geplaatst. Hij zegt in het interview dat hij eigenlijk motorcrosser wilde worden, „but my mum wouldn't let me...”
 2. Ellen van Langen over haar gouden race, de liefde voor het lopen en mateloosheid in haar werk
  Podcast De Pacer

  Ellen van Langen over haar gouden race, de liefde voor het lopen en mateloos­heid in haar werk

  Gedetailleerd blikt Ellen van Langen in hardlooppodcast De Pacer terug op haar gouden race op de Spelen in Barcelona in 1992. Ook vertelt de voormalig 800 meter-kampioene over haar grenzeloosheid, ook in haar werk, waardoor ze ook nu soms nog op het randje leeft. En over de gevolgen van het coronavirus voor de atletiek, hardnekkige blessures, bekeuringen wegens te hard rijden en een weddenschap met Sifan Hassan.