Robin Vreeken (DOS-WK, links) en Nils Horneman (EKC Nääs) keken eind vorige week vooruit naar de derby. DOS-WK trok zaterdag aan het langste eind.
Volledig scherm
PREMIUM
Robin Vreeken (DOS-WK, links) en Nils Horneman (EKC Nääs) keken eind vorige week vooruit naar de derby. DOS-WK trok zaterdag aan het langste eind. © Frans Nikkels Fotografie

Uitslagen en verslagen korfbal: DOS-WK sterkste in stadsderby

In de tweede klasse toonde DOS-WK zich in de derby tegen stadsgenoot EKC Nääs de sterkste. Zwart Wit won in dezelfde klasse overtuigend van Revival uit Terschuur. Rigtersbleek versloeg in de eerste klasse B AKC, dat daarmee op de laatste plaats blijft staan. Amicitia moest uiteindelijk haar meerdere erkennen in Victum. NKC hield in de overgangsklasse een punt over aan het duel tegen AVO uit Assen.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?