Voor Bram Meijer is padel meer dan enkel een leuk spelletje. De meervoudig Nederlands padelkampioen leeft van en voor de sport, die in Nederland met een explosieve groei bezig is.
Volledig scherm
PREMIUM
Voor Bram Meijer is padel meer dan enkel een leuk spelletje. De meervoudig Nederlands padelkampioen leeft van en voor de sport, die in Nederland met een explosieve groei bezig is. © Annina Romita

Viervoudig kampioen Bram uit Enschede zag zijn sport padel in het coronajaar enorm groeien: ‘Nu nog olympisch’

Als paddenstoelen schieten ze uit de grond. Een beetje tennisvereniging heeft ze al of anders zijn ze wel in de maak: padelbanen. De sport is de snelst groeiende van Nederland en corona geeft padel nog een zetje extra. „Nu nog de olympische status krijgen”, zegt Enschedeër Bram Meijer, viervoudig nationaal kampioen en nationaal ambassadeur van de sport.

  1. Hockey: Bully wint eerste duel van Alecto

    Hockey: Bully wint eerste duel van Alecto

    In de strijd om een plek in de overgangsklasse hebben de vrouwen van Bully donderdagavond uitstekende zaken gedaan. Alecto werd in Oldenzaal op een 4-2 nederlaag getrakteerd, waardoor de ploeg van trainer Frank Geers in de ‘best of three’ op matchpoint staat. Aankomende zaterdag reist Bully af naar Leiderdorp voor het tweede duel. Bij winst promoveert de ploeg naar de overgangsklasse, bij een nederlaag valt zondagmiddag in Oldenzaal de beslissing.