Arjan Veurink was vrijdag al eindverantwoordelijke van de Nederlandse voetbalsters. Dinsdag is de voormalig trainer van FC Twente dat opnieuw.
Volledig scherm
Arjan Veurink was vrijdag al eindverantwoordelijke van de Nederlandse voetbalsters. Dinsdag is de voormalig trainer van FC Twente dat opnieuw. © BSR Agency

Voormalig trainer FC Twente: ‘Ooit wil ik bondscoach in vrouwenvoetbal zijn’

ZEIST - Bij afwezigheid van bondscoach Sarina Wiegman is Arjan Veurink ook dinsdag in de afsluitende EK-kwalificatiewedstrijd tegen Kosovo de eindverantwoordelijke bij de Nederlandse voetbalsters. De assistent van Wiegman heeft op tijdelijke basis de rol die hij ambieert. 

 1. Van de grote plannen van Maurits Lammertink kwam in 2020 niets terecht
  PREMIUM

  Van de grote plannen van Maurits Lammertink kwam in 2020 niets terecht

  De vooruitzichten waren zo mooi: 2020 zou een top sportjaar worden. Met de Olympische Spelen en het EK voetbal - ook nog eens deels in eigen land - als de twee evenementen van de buitencategorie. Totdat het coronavirus de sportwereld zo goed als lam legde. Dezer dagen blikken we op deze site met vier regionale sporters terug op een dramatisch sportjaar én we kijken met dezelfde sporters vooruit naar 2021. Een jaar waarin de sportwereld ons hopelijk weer vermaakt en toelacht.
 2. Potje voetballen, napraten met een biertje in de kantine: hopelijk in 2021 weer de gewoonste zaak van de wereld
  PREMIUM

  Potje voetballen, napraten met een biertje in de kantine: hopelijk in 2021 weer de gewoonste zaak van de wereld

  De vooruitzichten waren zo mooi: 2020 zou een top sportjaar worden. Met de Olympische Spelen en het EK voetbal - ook nog eens deels in eigen land - als de twee evenementen van de buitencategorie. En met tal van evenementen in deze regio. Totdat het coronavirus de sportwereld zo goed als lam legde. Dezer dagen blikken we op deze site terug op het dramatische sportjaar én kijken we vooruit naar 2021. Een jaar waarin de sportwereld ons hopelijk weer vermaakt en toelacht.
 1. Arsenal zet goede reeks door en wint van Newcastle United
  Play

  Arsenal zet goede reeks door en wint van Newcastle United

 2. Van der Ende: 'Zaak Schmidt en Nijhuis schaadt eredivisie'
  Play

  Van der Ende: 'Zaak Schmidt en Nijhuis schaadt eredivisie'