Sander Veltkamp maakte een succesvolle rentree bij Het Ravijn, dat thuis won van laagvlieger PSV.
Volledig scherm
PREMIUM
Sander Veltkamp maakte een succesvolle rentree bij Het Ravijn, dat thuis won van laagvlieger PSV. © Marcel ter Bals

Waterpolo: Nuttige zege mannen Ravijn, OZ&PC mist finale van bekertoernooi

Een gehavend Ravijn boekte een noodzakelijke zege tegen PSV, waardoor de Nijverdalse mannen het berieken van de play-offs nog altijd in eigen hand hebben. OZ&PC is er niet in geslaagd voor de tweede keer de finale van de man meercup te bereiken. De Oldenzaalse mannen verloren in de halve eindstrijd van Swol 1894, dat een divisie hoger speelt.

 1. Basketbal: Jolly Jumpers geeft derde plek uit handen, eindelijk weer zege vrouwen Uitsmijters
  PREMIUM

  Basketbal: Jolly Jumpers geeft derde plek uit handen, eindelijk weer zege vrouwen Uitsmij­ters

  Jolly Jumpers had de derde plek in de Elite A van de eredivisie veilig kunnen stellen, maar door het verlies in eigen huis tegen Triple Threat eindigt de Tubbergse formatie hoogstwaarschijnlijk als vierde. Na vijf nederlagen op rij stonden de vrouwen van Uitsmijters eindelijk weer aan de goede kant van de score. Cangeroes werd met het kleinst mogelijke verschil verslagen. Bij de mannen verslikte Uitsmijters zich in Attacus en boekte Jugglers een waardevolle zege in Groningen.
  Nijverdal, Borne, Hengelo, Enschede, Haaksbergen, Tubbergen, Almelo
 2. Uitslagen en verslagen handbal: DSVD stelt negende plaats veilig, Stevo wint derby bij Langeveen
  PREMIUM

  Uitslagen en verslagen handbal: DSVD stelt negende plaats veilig, Stevo wint derby bij Langeveen

  Handbal - DSVD heeft zaterdagavond de negende plaats veiliggesteld. Door de zege bij BFC (22-33) is de ploeg van trainer Jan Majoor op de laatste speeldag niet meer te achterhalen door VZV. Stevo won de derby bij Langeveen (17-20) en blijft daarmee op titelkoers.
  Deurningen, Glanerbrug, Zenderen, Hengevelde, Borne, Bornerbroek, Oldenzaal, Hengelo, Bentelo, Langeveen, Albergen, Geesteren, Overdinkel, Rossum, Zieuwent
 1. Uitslagen en verslagen handbal: DSVD onderuit tegen landskampioen, Stevo blijft op titelkoers
  PREMIUM

  Uitslagen en verslagen handbal: DSVD onderuit tegen landskampi­oen, Stevo blijft op titelkoers

  Handbal - DSVD kwam er zaterdagavond niet aan te pas tegen de landskampioen uit Venlo. De ploeg van trainer Jan Majoor verloor in eigen huis met 27-41. In de hoofdklasse boekte Stevo een zege bij het tweede team van De Tukkers (27-35). De ploeg uit Geesteren blijft daardoor aan kop en koestert een voorsprong van twee punten op concurrent Dalfsen.
  Deurningen, Glanerbrug, Zenderen, Hengevelde, Borne, Bornerbroek, Oldenzaal, Hengelo, Bentelo, Langeveen, Albergen, Geesteren, Overdinkel, Rossum, Zieuwent