Dorian Lukacs (4) maakte na lang blessureleed zijn rentree bij BZC. De Borculose ploeg won bij Katwijk en is daardoor dicht bij handhaving in de eerste divisie.
Volledig scherm
PREMIUM
Dorian Lukacs (4) maakte na lang blessureleed zijn rentree bij BZC. De Borculose ploeg won bij Katwijk en is daardoor dicht bij handhaving in de eerste divisie. © Ruben Meijerink

Waterpolo: Verlies mannen en vrouwen Ravijn, waardevolle punten BZC, OZ&PC nog in de wachtkamer

De mannen van Het Ravijn speelden een kansloze wedstrijd bij koploper Donk, terwijl de vrouwen van Het Ravijn het weer eens bijzonder lastig hadden in het kleine bad van ZVL. De mannen van BZC pakten in de eerste divisie hele belangrijke punten bij Katwijk en de vrouwen van EZC hebben na de winst in de topper tegen ENC Arnhem goede vooruitzichten op de titel in de tweede divisie.

  1. Uitslagen en verslagen handbal: DSVD met ruime cijfers langs BFC, nederlagen voor ZVBB'21 en De Tukkers
    PREMIUM

    Uitslagen en verslagen handbal: DSVD met ruime cijfers langs BFC, nederlagen voor ZVBB'21 en De Tukkers

    Handbal - DSVD heeft zaterdagavond met ruime cijfers gewonnen van BFC. De handbalsters uit Deurningen wonnen met 33-26. Na afloop werd afscheid genomen van zeven speelsters en het trainersduo Jan Majoor en Helma Oude Voshaar. In de eerste divisie verloor ZVBB'21 in eigen huis van Voorwaarts (19-23), terwijl De Tukkers onderuit ging bij ZAP (31-25).
    Deurningen, Zenderen, Bornerbroek, Albergen