Coulisse/Twente werd in het verleden meerdere keren landskampioen. Een nieuwe titel zit er dit seizoen normaal gesproken niet in.
Volledig scherm
Coulisse/Twente werd in het verleden meerdere keren landskampioen. Een nieuwe titel zit er dit seizoen normaal gesproken niet in. © Bert Kamp

Zege in topper waarschijnlijk niet genoeg voor squashclub Twente

Coulisse/Twente pakte woensdagavond de winst in de topper tegen koploper Victoria Rotterdam, maar de 10-5 zege is voor het mannenteam uit Borne normaal gesproken niet voldoende voor (weer) en landstitel.

 1. Hockey: vrouwen Bully degraderen na verlies tegen Helmond, mannen Almelo klimmen op de ranglijst

  Hockey: vrouwen Bully degraderen na verlies tegen Helmond, mannen Almelo klimmen op de ranglijst

  De vrouwen van Bully moeten de overgangsklasse verlaten, nadat ze niet konden winnen tegen Helmond. De wedstrijd was chaotisch in het begin en Bully raakte al snel een verdedigster kwijt wegens een blessure. De mannen van Almelo konden de wedstrijd bij Doorn in de laatste minuten over de streep trekken, waardoor ze op plek twee belanden in de ranglijst.
  Goor, Oldenzaal, Hengelo, Enschede, Haaksbergen, Almelo
 2. Uitslagen en verslagen hockey: vrouwen Bully bezwijken niet bij de koploper, mannen EHV knokken zich naar een punt
  PREMIUM

  Uitslagen en verslagen hockey: vrouwen Bully bezwijken niet bij de koploper, mannen EHV knokken zich naar een punt

  De meeste hockeyers moesten deze zondag wennen aan de warmte. De vrouwen van Bully hadden er geen last van: zij speelden ijzersterk tegen Nijmegen. De Oldenzalers wisten de kampioen een punt af te snoepen. De mannen van EHV en Twente hadden een zware wedstrijd, waar ze telkens op achterstand kwamen en weer moesten terugvechten.
  Goor, Oldenzaal, Hengelo, Enschede, Haaksbergen, Almelo