Andy Murray bedankt het publiek na zijn nederlaag tegen John Isner.
Volledig scherm
Andy Murray bedankt het publiek na zijn nederlaag tegen John Isner. © AFP

Andy Murray hoopt terug te keren op Wimbledon: ‘Onmogelijk plannen maken met metalen heup’

Andy Murray hoopt volgend jaar weer mee te doen aan Wimbledon, al is het volgens de 35-jarige Schot voor hem onmogelijk om ver vooruit te kijken vanwege zijn fysieke gesteldheid. 

 1. Nationaal watertekort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’
  PREMIUM

  Nationaal waterte­kort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’

  Door de aanhoudende droogte heeft Nederland officieel een watertekort. We moeten dus zuiniger omgaan met ons drinkwater. Maar we willen niet dat onze tuinplanten bij bosjes neervallen omdat het zo droog is. Toch hoef je niet elke avond met de tuinslang, gieter of sproeier in de weer, zeggen deskundigen. ,,Dan ben je vooral bezig je tuin in leven te houden. Maar dat hoort Moeder Natuur zelf te doen.’’
 2. Goed nieuws uit Moldavië: oud-speler van Telstar en Go Ahead Eagles buiten levensgevaar

  Goed nieuws uit Moldavië: oud-spe­ler van Telstar en Go Ahead Eagles buiten levensge­vaar

  De toestand van Donny van Iperen is stabiel. De centrale verdediger van de Moldavische club FC Zimbru lag sinds gisteren in Moldavië in een ziekenhuis, nadat hij bij een botsing met de doelman van tegenstander Dinamo-Auto bewusteloos was geraakt. Na een heftige nacht, waarbij de 27-jarige voormalig speler van Telstar en Go Ahead Eagles volgens clubartsen vocht voor zijn leven, is Van Iperen inmiddels buiten levensgevaar.