Lineth Beerensteyn (rechts) in duel met Rosengard's Katrine Veje.
Volledig scherm
Lineth Beerensteyn (rechts) in duel met Rosengard's Katrine Veje. © EPA

Beerensteyn volgt met Bayern spoor van Martens naar halve finales CL

Aanvalster Lineth Beerensteyn heeft met Bayern München de halve finales bereikt in de Champions League. De Duitse ploeg won in Zweden ook de return tegen FC Rosengard. Het duel in Malmö eindigde in 0-1. Lea Schüller maakte in de 22ste minuut het doelpunt. Beerensteyn speelde de hele wedstrijd. Bayern had het eerste duel met 3-0 gewonnen.

 1. Eerste trainingen en trainingskampen: bekijk hier wanneer jouw favoriete club weer begint
  Seizoen 2021/2022

  Eerste trainingen en trainings­kam­pen: bekijk hier wanneer jouw favoriete club weer begint

  Terwijl het EK nog in volle gang is, bereiden de eredivisieclubs zich langzaam maar zeker voor op het nieuwe seizoen. Feyenoord, Go Ahead Eagles, Heracles Almelo, Sparta Rotterdam, RKC en Vitesse zijn al begonnen terwijl de spelers van Fortuna Sittard pas op 1 juli worden verwacht op het trainingsveld. Bekijk hieronder wanneer de eredivisieclubs starten met trainen én wanneer de clubs op trainingskamp gaan.
 2. Beerensteyn en Janssen scoren in kwartfinales Champions League, Martens wint ruim
  Video

  Beeren­steyn en Janssen scoren in kwartfina­les Champions League, Martens wint ruim

  Dominique Janssen heeft er met een benutte pingel voor gezorgd dat VfL Wolfsburg alsnog met een goed gevoel terugkeert van de eerste kwartfinale in de Champions League bij Chelsea. Een zege van 1-0 in de return in Duitsland is dan voldoende voor de halve finales (2-1). Lange tijd leek de ploeg van Janssen en reserve Shanice van de Sanden af te stevenen op een nederlaag van 2-0, tot Janssen in de 70ste minuut een pingel benutte.