Volledig scherm
Kevin Blom is zondag de scheidsrechter bij FC Utrecht - Heracles. © ANP Pro Shots

Blom leidt FC Utrecht - Heracles, Van der Eijk fluit FC Twente

ALMELO/ENSCHEDE - Kevin Blom heeft zondag de leiding bij de wedstrijd tussen FC Utrecht en Heracles Almelo. De scheidsrechter wordt geassisteerd door Davy Goossens en Patrick Langkamp. De uitwedstrijd van FC Twente tegen FC Volendam staat onder leiding van Sander van der Eijk.

Heracles gaat zondag op bezoek bij FC Utrecht. De wedstrijd in stadion De Galgenwaard begint om 12.15 uur. Naast Blom, Goossens en Langkamp is Martin Pérez aangesteld als vierde official. Vanuit het ARAG KNVB Replay Centre in Zeist kijken Jochem Kamphuis en Nils van Kampen mee als video-scheidsrechters.

FC Twente komt twee dagen eerder al in actie. In Volendam treffen de Tukkers de plaatselijke FC. Het duel begint om 20.00 uur. Scheidsrechter Van der Eijk wordt in het Kras Stadion geassisteerd door Freek Vandeursen en Yorick Weterings. Wouter Wiersma is hier de vierde official.

  1. Tom Boere vrijdag onder het mes: ‘Anders groeit alles scheef aan’

    Tom Boere vrijdag onder het mes: ‘Anders groeit alles scheef aan’

    ENSCHEDE - Om de pijn te onderdrukken slikt Tom Boere vier keer per dag paracetamol, plus een dosering Ibuprofen. De spits van FC Twente liep vrijdagavond in het thuisduel met FC Volendam een breuk in zijn kaak op en moet voorlopig vanaf de zijlijn toekijken. Vrijdag wacht hem ook nog een operatie, waarbij een plaatje in zijn kaak zal worden geplaatst. „Anders groeit alles waarschijnlijk weer scheef aan”, zegt Boere.