Leon ten Voorde
Volledig scherm
PREMIUM
Leon ten Voorde © Marco de Swart

De gouden pik van Ronald Koeman staat onder druk

Als het zelfs al met een bakje kipkerrie misgaat, dan weet je dat de gouden pik van de bondscoach in de verdrukking zit. In Parijs zat het ontsnappingsluik vrijdagavond al binnen tien minuten op slot.

 1. Energiemarkt verandert: ‘Juiste moment om over te stappen heeft met je persoonlijkheid te maken’
  PREMIUM

  Energie­markt verandert: ‘Juiste moment om over te stappen heeft met je persoon­lijk­heid te maken’

  Dalende energieprijzen, een hogere opzegboete per 1 juni en na lange tijd bieden energieleveranciers weer vaste contracten aan. De energiemarkt verandert, maar wat is nu wijsheid om te doen? Voor meerdere jaren een vast contract tekenen, of toch even wachten in de hoop dat de prijzen nog verder dalen? Twee experts geven hun advies. ,,Momenteel heb je nog niet heel veel keuze in energiecontracten, maar ik verwacht dat dit vanaf 1 juni wel komt.”
 2. Toch nog een ‘ontsnappingsroute’ voor Ajax? AS Roma kan helpende hand bieden in Europa

  Toch nog een ‘ontsnap­pings­rou­te’ voor Ajax? AS Roma kan helpende hand bieden in Europa

  De eredivisie zit erop en dat betekent dat bijna alle Europese tickets zijn toebedeeld aan een team. Al kan Ajax nog een ticket ‘promoveren’. Dat hangt van AS Roma af. Verder moet alleen het ‘slechtste’ ticket nog verdiend worden. Dat kunnen FC Twente, Sparta, FC Utrecht en Heerenveen deze weken via de play-offs bemachtigen. Dit is een overzicht van de tickets en instroomdata voor het volgende Europese seizoen.
  Eindhoven, Alkmaar, Rotterdam, Amsterdam