Duel met VVV vijf kwartier vervroegd: Ten Hag is een man van details

Elk uur teltAjax is net bijgekomen van de intense wedstrijd tegen PAOK en speelt overmorgen alweer tegen VVV. Een voordeel met het oog op de heenwedstrijd van volgende week dinsdag tegen APOEL Nicosia: de wedstrijd is vijf kwartier vervroegd. Is dat nou zo’n voordeel?

Door Nik Kok

Als Ajax zaterdagavond de kunstsprieten van VVV heeft overleefd moet het snel weer van hup in de bus terug naar Amsterdam. Want dinsdagavond (21.00 uur) wacht alweer APOEL Nicosia. Op het gloeiend hete Cyprus (graadje of 35) voor weer een wedstrijd om een miljoen of veertig, de lekker makende startpremie van de Champions League.

  1. Nieuwe Tubantia podcast: ‘Voetbalpraat bij de koffieautomaat’
    podcast

    Nieuwe Tubantia podcast: ‘Voetbal­praat bij de koffieauto­maat’

    ENSCHEDE - Er is geen regio in Nederland waar op één dag meer dan 35.000 mensen naar een wedstrijd in het betaalde voetbal gaan. In Twente is dat wel het geval. FC Twente en Heracles leven, zorgen voor reuring en gespreksstof bij de koffieautomaat. Het is nooit rustig, nooit saai. Fardau en Leon bespreken daarom elke week de avonturen van ‘onze twee clubs’ in een podcast. Het laatste nieuws, de meeste achtergronden. Aflevering 1: